Συνάντηση εργασίας της Δημοτικής Ομάδας του Ανδρέα Βασιλόπουλου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου συζήτησε για τα θέματα της πόλης, με την πρώτη φουρνιά υποψήφιων Δημοτικών του Συμβούλων σε δημόσιο χώρο.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, στη συνάντηση που πραγματοποίησε με υποψήφιους Δημοτικούς του Συμβούλους, στον ειδυλλιακό χώρο του Riva Sea View (πρώην Λα Σερα) στο λιμάνι της Ραφήνας (σ.σ. το τερπνό μετά του ωφελίμου, δηλαδή)!

Η αισιοδοξία του κ. Βασιλόπουλου για την αίσια έκβαση της προεκλογικής του εκστρατείας, που έχει ξεκινήσει επίσημα, στηρίζεται σε πολλά δεδομένα, όπως άλλωστε δηλώνει και ο ίδιος. Ένα εξ αυτών, το οποίο δε δέχεται αμφισβήτησης, είναι το ότι τολμά και δύναται ταυτόχρονα, να εμφανίζει δημόσια, ικανό αριθμό υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων, έναν ολόκληρο χρόνο πριν τις εκλογές και μάλιστα, όταν ουδείς άλλος από την Αντιπολίτευση, φαίνεται να είναι σε θέση να πράξει αναλόγως.

Στη συνάντηση της Τετάρτης 5/10 ο υποψήφιος Δήμαρχος καλωσόρισε παλιούς και νέους, όπως τόνισε, συνεργάτες του και υποψήφιους, τονίζοντας ότι είναι εκείνοι που αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της Παράταξης και οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως ομάδα, τόσο προεκλογικά όσο και μετά τις εκλογές.

Η διαφάνεια, οι ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, η δημιουργία Τομέων Εργασίας, η μέθοδος και η οργάνωση, θα είναι οι «ράγες» πάνω στις οποίες θα κινηθεί η «Δύναμη Ανάπτυξης» σύμφωνα με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, που ξεκαθάρισε ότι «ο νικηφόρος αυτός αγώνας, θα δοθεί με αξιοπρέπεια, καθώς και με σεβασμό στη διαφορετική άποψη, σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική ανηθικότητα και τη φασιστική νοοτροπία του Μπουρνού, ο οποίος δεν έχει όρια και φραγμούς στην επίτευξη του στόχου για διατήρηση της καρέκλας, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει όσους δεν τον στηρίζουν δουλικά, με μίσος κι εχθρότητα».

Μετά τη σύντομη ομιλία του κ. Βασιλόπουλου, που δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί με τίτλους στα σημαντικότερα προβλήματα του Δήμου, ακολούθησε γόνιμος διάλογος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των παραβρισκόμενων, διακρίναμε:

την κα Αθηνά Πρόγιου Κοινοτική Σύμβουλο Πικερμίου, τον κ. Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη Χρυσό Ολυμπιονίκη Ιστιοσανίδας και τον κ. Σάββα Ιωαννίδη Μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ραφήνας.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069