Τένις: Πρώτη νίκη σε «500άρι» για τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Τένις: Ιστορική εμφάνιση πραγματοποίησε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο Πεκίνο, όπου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε τουρνουά WTA500.

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 2-0 σετ (6-4, 6-2) της Σιαόντι Γιου από την Κίνα και προκρίθηκε στους «16» του Toray Pan Pacific Open.

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη στο tour για τη Παπαμιχαήλ, η οποία χρειάστηκε 1 ώρα και 55 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της. Πλέον, έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση. Συγκεκριμένα, επόμενη αντίπαλος της είναι η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα, η οποία είναι το Νο1 του ταμπλό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, είναι ο τρίτος μου αγώνας, για τρίτη συνεχόμενη μέρα. Σήμερα δεν ήταν απέναντι σε Γιαπωνέζα παίκτρια οπότε ένιωσα ακόμα περισσότερο τον κόσμο μαζί μου, σας ευχαριστώ γι’ αυτό», δήλωσε η Παπαμιχαήλ, η οποία αναφερόμενη στο ματς με την Μουγκουρούθα, είπε: «Όλοι δουλεύουμε σκληρά και ονειρευόμαστε από όταν είμαστε παιδιά για να παίξουμε στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου, όπως αυτό εδώ, απέναντι στους καλύτερους και στις καλύτερες, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτή την ευκαιρία».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069