Θ.Αυγερινός: Απένειμε το Βραβείο “ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ” στην αριστεύσασα Ζωή Μούση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός απένειμε το βραβείο «ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ» στην αριστεύσασα απόφοιτο μαθήτρια Μούση Ζωή του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις του Πειραματικού Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, στον αύλειο χώρο εκδηλώσεων του Σχολείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός απένειμε το βραβείο «ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ» στην αριστεύσασα μαθήτρια Μούση Ζωή, η οποία φοίτησε στη Γ’ Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2020-2021.

Η απονομή του συγκεκριμένου βραβείου κάθε Οκτώβριο έχει γίνει πλέον θεσμός. Πρόκειται για απονομή αριστείου και χορήγηση χρηματικού επάθλου με τη συμβολική ενίσχυση των 1.500 ευρώ (βραβείο Μάριος Τόκας) στον αριστεύσαντα απόφοιτο μαθητή του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης από την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής όπου ανήκει το σχολείο. Μια επιβράβευση με παιδαγωγικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα που αποτελεί ένα κίνητρο, αλλά και συμβάλλει στην στήριξη του μαθητή και την αναγνώριση της προσπάθειάς του.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069