Θεσ/νίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την ηλικιωμένη που παρασύρθηκε από βυτιοφόρο – «Πολτοποιήθηκε το κεφάλι της»

Τα τραύματά της ήταν τόσο βαριά ώστε μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής να μην καταφέρουν να αναγνωρίσουν

Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα στο pronews.gr, το πρωί της Τετάρτης 1η Ιουνίου, σημειώθηκε τραγωδία στην περιοχή της Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη όταν ένα βυτιοφόρο παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα που έχασε τη ζωή της μετά τη σύγκρουση.

Οι κάτοικοι της περιοχής όπου σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα την ηλικιωμένη είναι συγκλονισμένοι από όσα είδαν.

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης όταν η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο που οδηγούσε στην εκκλησία της Παναγιάς Φανερωμένης και όπου βρισκόταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν «δεν την πρόσεξε ο οδηγός του βυτιοφόρου και έπεσε πάνω της. Πολτοποιήθηκε το κεφάλι της».

Τα τραύματα της γυναίκας μετά την παράσυρσή της από το βυτιοφόρο ήταν τόσο βαριά ώστε μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής να μην καταφέρουν να αναγνωρίσουν την ηλικιωμένη, τη σορό της οποίας παρέλαβε ασθενοφόρο.

Πηγή: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069