«Το είδα στην τηλεόραση και το γκούγκλαρα» είπε η Ρ. Πισπιρίγκου για την κεταμίνη – Τι πιστεύει ο σύζυγός της

Η συνομιλία που είχε η Ρ.Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς – Πιέζουν τον Μ.Δασκαλάκη να πάει στη ΓΑΔΑ

«Το είδα στην τηλεόραση και το γκούγκλαρα» είπε η Ρ.Πισπιρίγκου για την κεταμίνη – Τι πιστεύει ο σύζυγός της

H Ρούλα Πισπιρίγκου παρίστανε την ανήξερη για την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, όταν οι αστυνομικοί της χτύπησαν την πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι αστυνομικοί βρέθηκαν τετ –α –τετ μαζί της και της είπαν βρέθηκε κεταμίνη εκείνη απάντησε: «Ναι εντάξει. Το είδα στην τηλεόραση».

Και όταν τη ρώτησαν αν γνωρίζει τι είναι απάντησε «το γκούγκλαρα εκείνη την ώρα και έμαθα».

«Το έδωσες εσύ;» ήταν η επόμενη ερώτηση «Δεν το έδωσα» αποκρίθηκε για να συμπληρώσει «Μήπως πρέπει να εξεταστεί ξανά; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα».

Επίσης, κατά την άφιξή της στη ΓΑΔΑ, η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε γιατί τη μετέφεραν εκεί και οι αστυνομικοί της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος της, για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ακριβής διάλογος ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τους αστυνομικούς, όταν μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ ήταν ο εξής: 

Ρούλα ΠισπιρίγκουΔεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;

Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;

Ρούλα ΠισπιρίγκουΌχι, δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.

Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;

Ρούλα ΠισπιρίγκουΔεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, Google-αρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό, ο θάνατος επήλθε μέσα σε 20 λεπτά και όπως προέκυψε από τις καταθέσεις των νοσοκόμων στο Παίδων, όταν της ανακοίνωσαν ότι η μικρή Τζωρτζίνα δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε, η Ρούλα Πισπιρίγου έδειξε μια εκκωφαντική αδιαφορία και μια απάθεια ενώ ήταν ιδιαίτερα νωχελική σε σημείο που τους σόκαρε αφού έδειχνε σαν να μη συνέβη τίποτα.

Η ποσότητα που έλαβε τα παιδάκι από το φονικό χέρι της μητέρας της ήταν 6.5 mlg/ml, δηλαδή μια πολύ μεγάλη δόση που ευθύνεται για το θάνατο της.

Ο τρόπος δεν έχει διευκρινιστεί αν δηλαδή είναι ενδοφλέβια, μέσω της ρινικής οδού ή ενδομυική ενώ σε ο,τι έχει να κάνει με το κίνητρο αυτό όπως λένε θα το διευκρινίσει η ίδια. Προς το παρόν κρατά το στόμα της κλειστό ενώ χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ, είχε διακριτική επιτήρηση ενώ όπως λένε πηγές δεν εμφάνισε περίεργες ή αυτοκτονικές τάσεις.

Ο σύζυγος πιστεύει ότι χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τη σύλληψη της 33χρονης συζύγου, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα τώρα αρχίζει να συνθέτει το παζλ της υπόθεσης και φοβάται πως «χρησιμοποιήθηκε» από τη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως άλλοθι στον θάνατο της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται στην Πάτρα και είναι φοβισμένος, ενώ άνθρωποι του περιβάλλοντός του προσπαθούν να τον πείσουν να πάει μόνος στου στην ΓΑΔΑ και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για τα παιδιά του.

Αυτό που έχει φοβίσει τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα είναι η αποκάλυψη μιας συζήτησης που είχε η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, με έναν άνδρα που εργάζεται σε προστασία υψηλών προσώπων, σχετικά με το πώς εργάζονται οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών. 

 «Άνδρας που εργάζεται σε προστασία υψηλών προσώπων, αποκάλυψε χθες το βράδυ σε live συζήτηση στο Twitter, πως κλήθηκε από άνθρωπο της Ρούλας που ζήτησε τη βοήθειά του, έτσι ώστε να μάθει πώς κινούνται οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, αλλά και να παρακολουθήσει τον Μάνο για το πού βρίσκεται στην Αθήνα, πού μένει και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μάθει για τον Μάνο. Αυτό το βίντεο έκανε τον Μάνο να φοβηθεί», ανέφερε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου.

Στο βίντεο που έπαιξε στον αέρα, το συγκεκριμένο πρόσωπο ακούγεται να εξιστορεί τα εξής: «Το πρώτο πράγμα που μου ζήτησαν ήταν να τις προφυλάξω, γιατί δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους. Ζήτησε συνοδεία γιατί φοβόταν για τη ζωή της. Το πρώτο που με ρώτησε ήταν αν θα ομολογήσει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά. Είχε μάθει από κάπου ότι μπορεί να ομολογήσει κάποιος που έχει πάει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά.

Μετά με ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον άνθρωπο από το ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθω προς τα πού πάει η υπόθεση.

Και το τρίτο και σπουδαιότερο, με ρώτησε αν έχω ανθρώπους να μπορέσω να βρω πού μένει ο Μάνος στην Αθήνα.

Μου ζήτησε να βρεθούμε άλλες δύο φορές. Τη μία φορά συναντηθήκαμε στο σπίτι της, όπου εκεί μου ζητήθηκε εμμέσως πλην σαφώς αν υπάρχει τρόπος να…».

Πηγή: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069