Το Κοινωνικό φροντιστήριο Ν.Μάκρης εκπέμπει SOS

0

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί ανελιπώς απο το 2010-2011 στην Νέα Μάκρη με εθελοντές καθηγητές και γραμματείς μέχρι σήμερα .

Εκτός απο την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την στελέχωση του φροντιστηρίου με εκπαιδευτικούς ,αντιμετωπίζουμε παντελή έλειψη ενδιαφέροντος για τη γραμματειακή υποστήριξη .Έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η κ.Βαγιανίτη Μίνα που δεν έχει σταθερό ωράριο στην δουλειά της που προς το παρόν διαθέτει τον ελεύθερο χρόνο της στη γραμματεία και η κ.Γεωργοπούλου Μαρία που προτίθεται να καλύπτει κάποιες ώρες .

Επιτακτική ανάγκη να βρεθούν γραμματείς ,κυρίως γονείς των παιδιών που φοιτούν στο φροντιστήριο και άλλες κυρίες και κύριοι που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια μας .Αν δεν βρεθούν γραμματείς κυνδυνεύουμε να κλείσουμε το κοινωνικό φροντιστήριο .

Χθές δέχθηκα την παραίτηση για προσωπικούς λόγους μιας εξαιρετικής ιστορικού που δίδασκε το μάθημα της ιστορίας στη Γ Λυκείου και γίνονται προσπάθειες να καλυφθεί το κενό.Όποιος/α μπορεί ας διαθέσει ένα δίωρο εβομαδιαίως .

Την Δευτέρα πήρα εξιτήριο απο το 401 Νοσοκομείο μετά απο χειρουργείο κήλης και σήμερα Τρίτη και ώρα 14:00μμ ενημερώθηκα οτι η σημερινή γραμματέας αδυνατούσε να πάει στο σχολείο και σηκώθηκα απο το κρεββάτι και πήγα παρά τις δυσκολίες μετακίνησης μου .

Επιπλέον έχουμε κενά σε 2 φιλολόγους για την Γ Γυμνασίου και Α Λυκείου στο μάθημα της Ν. Ε. γλώσσας και έναν φυσικό ή μαθηματικό για τη Β Λύκείου .

Ζητώ την βοήθεια σας για να μπορέσουμε να έχουμε κοινωνικό φροντιστήριο για τους μαθητές που αδυνατούν να φοιτήσουν στα ιδιωτικά φροντιστήρια.

Πασχάλης Πούλος

Συντονιστής Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ν.Μάκρης

Πληροφορίες 6944452024

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *