Το πιο άβολο πρώτο ραντεβού συνέβη στο «εστιατόριο» της Ζεν και έγινε viral στο Twitter

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή 30 Απριλίου η νέα εκπομπή, First Dates, με οικοδέσποινα τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μετά το GNTM και το Asia Express αποφάσισε να γίνει «αγγελιοφόρος» της αγάπης.

Το First Dates επέστρεψε ξανά την Κυριακή 7 Μαΐου με τους χρήστες του Twitter να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη των πρώτων ραντεβού, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των singles.

Το concept της εκπομπής

Η γνωστή σε όλους Ζενεβιέβ είναι η οικοδέσποινα ενός κανονικού «τηλεοπτικού» εστιατορίου στο οποίο ζευγάρια singles που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους – ψάχνοντας το έτερον τους ήμισυ – βρίσκονται εκεί για ένα πρώτο ραντεβού στα «τυφλά».

Οι τηλεθεατές παρακολουθούν την εξέλιξη του κάθε ραντεβού από το πρώτο drink μέχρι το γλυκό αναμένοντας αν θα υπάρξει θετική εξέλιξη μεταξύ των δύο άγνωστων ή όχι.

Στο τέλος της βραδιάς κάθε single από τα ζευγάρια δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής αν θα προχωρούσε και σε δεύτερο ραντεβού ή αν δεν θα ήθελε να συνεχίσει, αποκαλύπτοντας αν τελικά αυτό το πρώτο ραντεβού ήταν επιτυχημένο ή όχι για εκείνον.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη εκπομπή έχει «ταξιδέψει» σε 19 χώρες και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Το πιο άβολο πρώτο ραντεβού στην ιστορία των ραντεβού

Στο επεισόδιο της Κυριακής, λοιπόν, ένα από τα ζευγάρια που προσπάθησε να φέρει πιο «κοντά» η εκπομπή ήταν ο 47χρονος μάγειρας Μάνος και η 33χρονη εικαστικός Ίλια.

Ωστόσο, απ’ ότι φάνηκε η Ίλια είτε λόγω άγχους είτε λόγω ιδιοσυγκρασίας έφερε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση τον Μάνο, ο οποίος μάλλον «δεινοπάθησε» σε αυτό το πρώτο ραντεβού, όπως πρόσεξαν και οι χρήστες του Twitter, με αποτέλεσμα να περάσει στην αντεπίθεση από το δεύτερο μισό του ραντεβού μιλώντας κι εκείνος με αντίστοιχα ειρωνικό τρόπο.

Στο πόρισμα της βραδιάς, παρ’ όλα αυτά, η Ίλια δήλωσε ότι θα έβγαινε ξανά ραντεβού με τον Μάνο, εφόσον όμως της το ζητούσε αυτός ενώ εκείνος απάντησε ότι δεν θα ήθελε να προχωρήσουν σε δεύτερο ραντεβού, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά «δεν ήταν πάρα πολύ ευγενική».

Τα σχόλια στο Twitter και ο «άγιος» Μάνος

Οι χρήστες του Twitter παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον το ραντεβού της Ίλιας και του Μάνου ενώ τάχθηκαν υπέρ του, παρομοιάζοντάς τον ακόμη και με «άγιο» σύμφωνα με τα σχόλια που έκαναν στην γνωστή πλατφόρμα.

Πηγή: queen.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069