Βαρνάβα: Έλαμψε δια του σκότους!!!

Η υποβαθμισμένη και πανάκριβη εργολαβία – της τάξης των 62.000 ευρώ – του χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δήμου Μαραθώνα, φαίνεται να μη φτάνει για την Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα.

Η εικόνα έχει ως εξής:

17 τεμάχια αστεράκια από την εργολαβία, 6 νέα φωτιστικά, αρκετά ασύνδετα γιατί δεν πρόλαβε η υποβαθμισμένη υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού του Δήμου και 1 ΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑΚΙΑ!!!
Και όλα αυτά δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα!!!

Για τη δημοτική αρχή Τσίρκα, που πιστά υπηρετεί με την σειρά του, την παράδοση των δημοτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες, όπως έργα οδοποιίας που δεν έγιναν ποτέ, εγκαταλελειμμένο δίκτυο ύδρευσης, επικίνδυνες κατολισθήσεις. Την υπηρεσία δόμησης στην Α.Ε των κομματικών του φίλων, η σημερινή εργολαβία στολισμού δεν είναι κάτι διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια, η κοινότητα Βαρνάβα, με δικά της μέσα και εθελοντές, στόλιζαν το χωριό, προκειμένου να υπάρχει για όλους και κυρίως για τα παιδιά, εορταστική ατμόσφαιρα.

Φέτος, αφού ενημερωθήκαμε για την τεράστια δαπάνη στολισμού που δεν είναι αγορά αλλά μίσθωση, αποφασίσαμε να αφήσουμε την πρωτοβουλία στο Δήμαρχο έως σήμερα καθώς ο Αντιδήμαρχος του κ.Μπουσουλας, είχε πει ότι όλα θα είναι έτοιμα το αργότερο την Τετάρτη!!!!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της δημοτικής αρχής Τσίρκα για το Βαρνάβα.

Είδη αγοράσαμε κάποια πράγματα, το μόνο εμπόδιο είναι η βροχή,αλλά όπως και να γίνει το Σάββατο πού ο Σύλλογος Γονέων διοργανώνει το μπαζαρ, όλα θα είναι ΈΤΟΙΜΑ!!!

Σπύρος Ηλίας Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069