Βραβείο για τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης

Πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, η Τελετή Απονομής των Security & Fire Awards 2021, στο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα.

Τα μοναδικά βραβεία στην αγορά της ασφάλειας και ελέγχου εγκαταστάσεων, χώρων και μέσων, ανέδειξαν τους νικητές στη χρονιά της πανδημίας, αποτελώντας τη μεγάλη και πιο σημαντική βραδιά για τον κλάδο της Φυσικής Ασφάλειας!

Σε μια ζωντανή και γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, τα στελέχη των επιχειρήσεων και των Οργανισμών Αυτοδιοίκησης παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων.

Στόχος των Security & Fire Awards 2021, που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά η BΟUSSIAS, είναι να αναγνωριστούν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί και πάροχοι σχετικών υπηρεσιών και λύσεων για την αποτελεσματική διαχείριση της ασφάλειας, ελέγχου καθώς και πυρόσβεσης των εγκαταστάσεών τους και των καλών πρακτικών του Περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης συμμετείχε στην κατηγορία «Εθελοντικές Ομάδες» με θέμα “Μια αγκαλιά για το βουνό μας” και απέσπασε το Χάλκινο Βραβείο.


Το Βραβείο παρέλαβε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας και Επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας
κ. Βασίλης Κρητικός  και τον Υπεύθυνο Επικοινωνιών της ΕΟΔΠΕΑ Κ. Σπύρο Μανίκα.

Ο Αντιδήμαρχος, στον χαιρετισμό του, μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου κ. Ιωάννη Κωνσταντάτου στους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή και δήλωσε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βρισκόμαστε ανάμεσα σε τόσο μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου της ασφάλειας και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να βραβευόμαστε για τις καλές πρακτικές στην προστασία του βουνού μας και τους Εθελοντές μας, που είναι ο «πλούτος αυτής της Πόλης» του Ελληνικού Αργυρούπολης.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069