Ζιζέλ: Το αστρονομικό ποσό που πήρε για να «λάμψει» στο καρναβάλι του Ρίο

Η Ζιζέλ Μπούντχεν εντυπωσίασε στο καρναβάλι του Ρίο
Α.Ρ

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι, η Ζιζέλ Μπούντχεν προχωρά δυναμικά στην αναβίωση της καριέρας της στο μόντελινγκ, απολαμβάνοντας όπως η ίδια λέει στιγμές ελευθερίας και δημιουργικότητας. Το 42χρονο τοπ μόντελ ταξίδεψε από το Μαϊάμι, όπου μένει με τα δύο της παιδιά, στην πατρίδα της, τη Βραζιλία, για να λάβει μέρος στη μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού.

Η παρουσία της στο Ρίο ντε Τζανέιρο ωστόσο έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία μπύρας, με την οποία η Ζιζέλ είχε συνεργαστεί πριν απο πολλά χρόνια. Το 2004 ξεκίνησε την επαγγελματική της σχέση με την επιτυχημένη μάρκα μπύρας Brahama και φέτος αναζωπύρωσε τη σχέση της με τον κολοσσό, θέτοντας ωστόσο τους δικούς της όρους.

Επειδή δεν πίνει αλκοόλ ζήτησε να λάβει μέρος στο καρναβάλι χωρίς να καταναλώσει μπύρα αλλά φορώντας εναλλακτικά ένα τοπ με την επωνυμία. Για να το κάνει μάλιστα αυτό, αύξησε τον τραπεζικό της λογαριασμό κατά 2 εκατομμύρια δολάρια για τρεις ώρες μόνο που βρέθηκε στην εκδήλωση, σε μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα VIP. Αυτό ήταν το μόνο που έπρεπε να κάνει και οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο…εκτυφλωτική και αναλλοίωτη παραμένει χρόνια μετά.

Τις προηγούμενες ημέρες το τοπ μόντελ είχε ανεβάσει στο instagram στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακές επιδόσεις της στη σάμπα. Στο βίντεο που δημοσίευσε φορά ένα μαύρο αθλητικό μπουστάκι και χορεύει στους ρυθμούς του «Balança Pema», δίπλα στο φίλο της, διάσημο χορογράφο, Justin Neto. «Μπαίνουμε στο κλίμα του καρναβαλιού!», έγραψε στην ανάρτησή της.

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο πέρασε χρόνο στην πατρίδα της απολαμβάνοντας την παγκοσμίου φήμης παρέλαση, συναντώντας καλλιτέχνες και χορεύοντας με φίλους, μετά την είδηση του πρόσφατου διαζυγίου της από τον επι 13 χρόνια σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069