Αποζημιώσεις Αττικής Οδού: Ανοίγει το μεσημέρι η πλατφόρμα

Μετά τις 2 το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτημάτων για την αποζημίωση των 2.000 ευρώ από τους πολίτες, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό κατά τη διάρκεια της σφοδρής χιονόπτωσης.

Το άνοιγμα της πλατφόρμας είναι αποφασισμένο να ανοίξει εκείνη την ώρα καθώς υπολογίζεται ότι έως τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι δοκιμές στο σύστημα. Οι πολίτες θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία του οχήματός τους, τις εισόδους και εξόδους που χρησιμοποίησαν, αλλά και τις ώρες που βρέθηκαν στην Αττική Οδό.

Παράλληλα θα συμπληρώσουν και τα προσωπικά τους στοιχεία και τον τραπεζικό τους λογαριασμό ώστε να τους καταβληθεί το ποσό της αποζημίωσης μετά την εξέταση των αιτήσεων. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας της Αττικής Οδού στη διεύθυνση aodos.gr

Από την πορεία της διαδικασίας θα καταστεί σαφές και αν θα υπάρχουν …αστερίσκοι αναφορικά με πρόσθετες απαιτήσεις που θα θελήσουν να διεκδικήσουν μέσω της νομικής οδού οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν.

Τόσο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής έχουν πει ότι η αποζημίωση δεν αποστερεί το δικαίωμα περαιτέρω νομικών ενεργειών, όμως αρκετοί νομικοί αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό τη συγκεκριμένη δέσμευση.

Πηγή: ethnos.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069