Άρης: Αυτός είναι ο συμβιβασμός με τον Μήτρογλου

0

Τι προβλέπει η συμφωνία του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου, ποιο το πλάνο αποπληρωμής του Έλληνα επιθετικού ύστερα από την προσφυγή που κατέθεσε και το κέρδος των κίτρινων από τον συγκεκριμένο συμβιβασμό.

Δεν αποδείχτηκε ο πλέον επιτυχημένος γάμος. Συμβαίνει. Και στους… κανονικούς και στους ποδοσφαιρικούς. Πολλά μπορούν να πάνε λάθος, περισσότερα να στραβώσουν στην πορεία. Και στη συμβίωση του Κώστα Μήτρογλου με τον Άρη φάνηκε, με την κατάληξη των δύο πλευρών στα δικαστήρια.

Ο συμβιβασμός που επιτεύχθηκε, όχι εξωδικαστικός, αλλά… μεταδικαστικός, το τελευταίο (;) κομμάτι αυτής της σχέσης. Ο Ελληνας φορ διεκδικούσε ποσό της τάξης των 620.000 ευρώ (και κάτι ψιλά) με την προσφυγή που κατέθεσε. Η επιδίκασή της, βάσει κανονιστικού πλαισίου, υποχρέωνε τον Αρη να καταβάλλει δέκα διαδοχικές ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα. Συνεπώς, η εξόφληση – εφόσον όλα πήγαιναν βάσει απόφασης – θα ολοκληρώνονταν τον Φεβρουάριο του 2023.

Ο συμβιβασμός, λοιπόν, επιτεύχθηκε μετά από πρόταση των δικηγόρων των κίτρινων προς τον 34χρονο επιθετικό, την οποία και αποδέχτηκε και προβλέπει, αύξηση των προβλεπόμενων δόσεων από 10 σε 12, αυτές δεν θα είναι ισόποσες και η ολοκλήρωση της καταβολής τους συμφωνήθηκε να γίνει τον Σεπτέμβριο του 2023.

Συνεπώς, με τη συγκεκριμένη συμφωνία δόθηκε η δυνατότητα στον Αρη, πέραν της διαφορετικής διαρρύθμισης των δόσεων, να επιμηκύνει την αποπληρωμή του Μήτρογλου. Πάντα βέβαια εναπόκειται στους κανονισμούς για την μη τήρηση του συμφωνηθέντος πλάνου, αφού οποιαδήποτε καθυστέρηση στην καταβολή μιας δόσης επισύρει αυτομάτως ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Να σημειωθεί πως δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές στον (κάτι παραπάνω από) χρόνο της συμβίωσής τους έφτασαν σε μια συμφωνία, έστω και αν οι προηγούμενες δεν είχαν δικαστική διευθέτηση. Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ο Μήτρογλου αποδέχτηκε η πληρωμή του να γίνει τον περασμένο Οκτώβριο και κατόπιν να μετατεθεί για Χριστούγεννα, προτού συντελεστεί τον Φεβρουάριο (και αυτό κατόπιν προειδοποίησης προσφυγής), συμπαρασύροντας παράλληλα ανάλογα και κάθε εφεξής προβλεπόμενη πληρωμή.

Πηγή: sport24.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *