CHICKEN LAB-Το πιο τραγανό τηγανητό κοτόπουλο στη Νέα Μάκρη – Το ήξερες;

Ζωnews.gr

Ζουμερό στη μέση και τραγανό απέξω και τόσο καλοψημένο! Πώς θα πετύχεις το πιο τέλεια παναρισμένο και τραγανό αλλά πολύ ζουμερό κοτόπουλο;

Θα τηλεφωνήσεις στο Chicken Lab και θα το παραγγείλεις αν μένεις από Μαραθώνα έως και Ραφήνα ή θα πας στο κατάστημα στην Πλατεία της Νέας Μάκρης να το απολαύσεις εκεί! Τόσο απλά!

Αν είσαι λάτρης της φτερούγας η πικάντικη επιλογή τηγανητής φτερούγας με το υπέρ-τραγανό πανάρισμα θα σε ενθουσιάσει! Συνδύασέ την με κάποια από τις σος –προτείνω ανεπιφύλακτα την PineappleTeriyaki που με την γλυκιά γεύση της απογειώνει το πικάντικο πανάρισμα!

Στο… «εργαστήριο κοτόπουλου» ή ως γνωστόν Chicken Lab, θα βρεις όλα τα αγαπημένα σου μέρη κοτόπουλου πολλές φορές με επιλογή σε πικάντικο ή ήπιο πανάρισμα! Είναι όλα εξίσου τραγανά και γευστικά και πολύ καλοψημένα ενώ παραμένουν ζουμερά!

Αν θέλεις ποσότητα από ένα είδος και σε καλή τιμή επέλεξε τα “buckets”, ενώ αν θες να δοκιμάσεις όλα τα μέρη ή η παρέα θέλει λίγο από όλα μπορείς να επιλέξεις τα ανάμεικτα.

 

Στο ChickenLab θα απολαύσεις και έτοιμες προτάσεις μενού του τέλεια τραγανού τηγανισμένου κοτόπουλου ενώ και οι επιλογές σε burgers θα σε ενθουσιάσουν.

 

Ξεχώρισα τις υπέροχες τορτίγιες με λωρίδες κοτόπουλου! Τεράστιες, χορταστικές και απόλυτα γευστικές, πλούσιες σε υλικά και όλα πολύ φρέσκα!

 

Οι σαλάτες δεν λείπουν από το μενού – πάντα με λωρίδες κοτόπουλου – ενώ μπορείς να επιλέξεις από μια ωραία ποικιλία ορεκτικών και χειροποίητων συνοδευτικών σαλτσών.

 

Αυτό που έχω ξεχωρίσει στο Chicken Lab είναι η φρέσκια και τραγανή γεύση χωρίς υπερβολές και σίγουρα εθιστική αφού θες να τρως ξανά και ξανά!

Ιδανική λύση για παιδικά πάρτι, συγκεντρώσεις ή ακόμη κι αν έχεις έκτακτες επισκέψεις για να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο!

 

Μπορείς να επισκεφτείς το Chicken Lab με μια βόλτα στην δροσερή πλατεία της Νέας Μάκρης στην Ελ. Βενιζέλου 7 και να καθίσεις να απολαύσεις το μενού τους.

Εναλλακτικά μπορείς να παραγγείλεις τηλεφωνικά στο 2294094978 με deliveryαπό Μαραθώνα έως και Ραφήνα από τις 13:00 έως και 01:00 κάθε ημέρα!

Κάνε likeστη σελίδα τους στο Facebook εδώ για να βλέπεις κάθε νέο για το αγαπημένο σου Chicken Lab.

Τραγανή όρεξη!!!

 

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069