Μεγαγιάννης : επικαλεστείτε τον εισαγγελέα διαφθοράς και την εθνική αρχή διαφάνειας.

Παρακολουθώ με προσοχή την αντιπολιτευτική τακτική της μείζονος αλλά και της ελάσσονος αντιπολίτευσης (πλην των επίορκων)του δήμου Μαραθώνα και διαπιστώνω ότι δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι όχι λιγότερα των αναμενόμενων αλλά ίσως και να ευνοούν την δημοτική αρχή.

Την εποχή που αυτή η δημοτική αρχή βρίσκεται στο ναδίρ της δημοτικότητας της ,την εποχή που ακόμα και οι κατά τα άλλα χαμηλών τόνων σύλλογοι απευθύνονται για τα κακώς κείμενα με εξώδικα προς τον δήμο, την εποχή που η απραξία και η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος ξεπερνάει ακόμα και την παρικμασμένη δημοτική αρχή Λουίζου η οποία συνετρίβη από τον Ψινάκη, την εποχή που η αλαζονεία των διοικούντων έχει ξεσηκώσει την πλειοψηφία των δημοτών εναντίον τους, εσείς επιδίδεστε σε καταγγελίες με γενικότητες και αφορισμούς χωρίς αντίκρυσμα.

Πιστεύω ότι η ευκαιρία να αποδώσετε τα του καίσαρος τω καίσαρι είναι μπροστά σας και οι καταγγελίες σας μπορούν να βρουν σάρκα και οστά εάν πράξετε σύμφωνα με τις δυνατότητες που σας δίνει θεσμικά ο ρόλος σας.

Ζητώ βέβαια συγνώμη που γίνομαι καταγγελτικός προς εσάς που στην ουσία δεν είστε οι υπεύθυνοι για την κατάντια της πόλης αλλά πιστεύω ότι ο θεσμός της αντιπολίτευσης πρεσβεύει την αντίσταση προς τον αυταρχισμό των διοικούντων και είναι ο μόνος εκπρόσωπος που εκφράζει θεσμικά την αγανάκτηση των κατοίκων.

ΥΓ: Η Εθνική αρχή διαφάνειας και ο εισαγγελέας διαφθοράς δεν δημιουργήθηκαν για να διακοσμούν το Ελληνικό Δημόσιο, επικαλεστείτε τους.

Μάκης Μεγαγιάννης

Τοπικός Σύμβουλος Νέας Μάκρης

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069