Έξαλλος ο Κούγιας με τον Λιάγκα: «Ε κλείσε το στόμα σου λοιπόν»

Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ποινικολόγος βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής όπου μίλησε για τη νέα προθεσμία που έλαβε για να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας. Ωστόσο ξαφνικά οι τόνοι ανέβηκαν με τους δύο συνομιλητές να ανταλλάζουν έντονες κουβέντες.

«Ηρεμία. Βιάζεσαι και κάνεις πάλι τα ίδια λάθη κύριε Λιάγκα. Άφησε να μιλήσει κάποιος που είναι ειδικός. Καμία δικαιοσύνη δεν παρενέβη μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η αστυνομία διενεργώντας προανάκριση μετά τις εκπομπές σας, αυτεπάγγελτα η αστυνομία ζήτησε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών να μελετήσουν τα στοιχεία που συγκέντρωνε η αστυνομία. Όχι η δικαιοσύνη. Στην δικαιοσύνη δεν είχε πάει η υπόθεση. Οι τηλεοπτικές εκπομπές ώθησαν την αστυνομία στο να συλλέξει στοιχεία. Αν ήξερα πως θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση, δε θα έκανα αυτή την επιλογή να μιλήσουμε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας με τον Γιώργο Λιάγκα να του απαντά: «Μα και εγώ δε μπορώ να μη λέω τη θέση μου».

Τότε ο Αλέξης Κούγιας με έντονο τόνο του λέει «Ε κλείσε το στόμα σου λοιπόν και περίμενε λιγάκι» με τον παρουσιαστή να απαντάει «Μα το κλείνω το στόμα μου να σας ακούσω, αλλά δε σημαίνει πως δε θα έχω θέση».

Τότε ο ποινικολόγος προειδοποίησε τον Λιάγκα: «Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω αν δε με αφήσεις να μιλήσω. Από εδώ και πέρα θα έχετε μηνύσεις και αγωγές.»

Ωστόσο η ένταση του διαλόγου δεν σταμάτησε εκεί. «Επειδή είστε άσχετος νομικά και αυτοί που σε συμβουλεύουν άσχετοι επίσης. Άσχετος είσαι, παντελώς άσχετος. Άκουσέ με για να καταλάβεις και εσύ και οι υπόλοιποι τι θα αντιμετωπίσετε…», τόνισε ευθέως ο Αλέξης Κούγιας.

Στο τέλος ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Καλά κάνει και υπερασπίζεται. Τώρα αν η Πισπιρίγκου έχει σκοτώσει τα παιδιά της θα το δούμε στη δικαιοσύνη. Και εμείς οι δημοσιογράφοι ακούμε τους επιστήμονες. Κατά τη δικιά μου ταπεινή θέση ως άσχετο και αμόρφωτο, όπως με χαρακτήρισε ο φίλος μου ο Αλέξης, είναι κακό να ακούγεται ότι οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές χειραγωγούνται από τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία μας».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069