Φωτίου Όλγα: “Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα για τον τόπο μας”

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από το 2005 ζω μόνιμα με την οικογένειά μου στην Κοινότητα Βαρνάβα.

Αποφοίτησα απο το 52ο Γενικό Λυκειο Αθηνών. Σπούδασα Αγγλική Γλώσσα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και Προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είμαι επίσης κάτοχος πιστοποίησης ψηφιακών δεξιοτήτων.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από την αρχή της εγκατάστασής μου στον Βαρνάβα.

Επί χρόνια δραστηριοποιήθηκα ενεργά είτε ως μέλος είτε ως πρόεδρος σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων όλων των βαθμίδων. Διετέλεσα μέλος στο Κέντρο Νεότητας Βαρνάβα, στο ΔΣ της Κοινοφελους Επιχείρησης του Δήμου Μαραθώνα και επι σειρά ετών μέλος και πρόεδρος στο ΔΣ του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βαρνάβα.

Κεντρικό θέμα ενασχόλησης του Συλλόγου, εκτός των πολιτιστικών, ήταν και είναι ο οργανωμένος αγώνας κατά του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ Γραμματικού, όπου τα τελευταία χρόνια συνεχίζεται μαζί με το «Δίκτυο Πολιτών & Φορέων από τον Βαρνάβα ως τον Βουτζά»

Διατελώ μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα με κύριο τομέα ενασχόλησης τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Εχω ιδιαίτερα ενεργή δράση στον εθελοντισμό σε όλες τις αθλητικές , πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που γίνονται στο Δήμο μας. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο του βιβλίου και ερασιτεχνικά ασχολούμαι με το θέατρο.

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι είμαι άνθρωπος που μένω μακριά από άσκοπες αντιπαραθέσεις, εμπάθειες, εμμονές, αντιπαραγωγικές κόντρες και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι.

Στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, συντάσσομαι στο πλευρό του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα με την «Πορεία Πραξης» γιατί θεωρώ ότι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα για τον τόπο μας, να αναδείξουμε νέες προοπτικές ανάπτυξης και να βρούμε λύσεις για ζητήματα και θέματα που είτε υπάρχουν, είτε ανακύπτουν, με σκοπό την καλύτερη και παραγωγικότερη λειτουργία του Δήμου μας και την καθημερινότητα όλων των δημοτών. Στόχος μου είναι η συνεργασία για έναν Δήμο που θα συνεχίσει να προάγει την προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό την μέριμνα για την υγεία και τον εθελοντισμό.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μαραθώνα

Φωτίου Όλγα