Στάμου Πέτρος: Γέννημα θρέμμα Βαρναβιώτης

Ο Πέτρος γεννήθηκε στον Βαρνάβα. Τελείωσε το Λύκειο Καπανδριτίου και στη συνέχεια υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις.

Έχει ασχοληθεί για πάνω από 20 χρόνια με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με δυναμικά αθλήματα. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο Kung Fu. Επίσης για περίπου μια διετία έκανε πυγμαχία στο τμήμα της ΑΕΚ.

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Κοινοτικός Σύμβουλος το 1998 σε ηλικία 26 ετών στην τότε Κοινότητα Βαρνάβα.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος Βαρνάβα την διετία 2000-2002. Από τότε ως και σήμερα οι συμπολίτες του τον τιμούν με την ψήφο τους σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις εκλέγοντάς τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικό Σύμβουλο από την Κοινότητα Βαρνάβα, με εξαίρεση την τελευταία αναμέτρηση όπου αν και ήρθε πρώτος, το σύστημα της απλής αναλογικής τον έθεσε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της β’ βάθμιας επιτροπής παιδείας κατά το διάστημα 2014-2016, Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τετράπολις του Δήμου Μαραθώνος κατά το διάστημα 2016-2019.

Ο ίδιος, ευχαριστεί τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και στις εκλογές του Οκτωβρίου συνεχίζει με την «Πορεία Πράξης»  και θέτει ξανά υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος.

Πέτρο Στάμου καλή επιτυχία!

Πέτρος Στάμου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μαραθώνα