Γιατί ο επιχειρηματίας πρέπει να έχει ένα E-shop ή Website για την επιχείρησή του!!

Ζωnews.gr

γράφει η Ασημίνα Ξάμπλα- Junior Web Developer at Zicon

Eshop & Website

Γιατί πρέπει να έχεις ένα E-shop για την επιχείρησή του!!

Καθώς η τεχνολογία προχωρά όλο και περισσότερα καταστήματα διευρύνουν τις επιχειρήσεις τους αποφασίζοντας να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα (E-shop). Η κατασκευή E-shop είναι το μέλλον του εμπορίου σε μεγάλες αλλά και μικρές επιχειρήσεις με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να γίνεται επί ίσοις όροις.

Πλέον ο μέσος καταναλωτής χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για τις αγορές του. Αναζητά αυτό που ψάχνει και επιλέγει από ποιό κατάστημα θα το αγοράσει είτε online είτε offline. Με αυτό τον τρόπο καταστήματα που δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα δεν βρίσκονται στις επιλογές των καταναλωτών.

Πιο συγκεκριμένα έρευνες δείχνουν ότι το 52% των καταναλωτών “τσεκάρουν” διαδικτυακά την τιμή ενός προϊόντος πριν προχωρήσει στην αγορά του. Επίσης με την έλευση των capital controls οι καταναλωτές εξοικειώθηκαν με τις αγορές μέσω κάρτας  από ηλεκτρονικά καταστήματα αφήνοντας πίσω τις συναλλαγές με μετρητά. Παραδέχονται 2 στους 3 πως οι ηλεκτρονικές αγορές τους έχουν αντικαταστήσει τις αγορές που έκαναν κάποτε με χρήματα.

 

Συμπλήρωσε την φόρμα και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της ZICON θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.

 

 

Σκεφτείτε πως θα θέλατε να ψωνίζετε εσείς, όταν ο χρόνος σας πιέζει, η καθημερινότητα τρέχει, οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Δεν θα ήταν ιδανικό να μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας απο την άνεση του καναπέ σας και χωρίς καμία πίεση;

Ας μιλήσουμε λοιπόν με νούμερα. Τρεις στους τέσσερις Έλληνες ποσοστό που φτάνει το 77% δηλώνουν πως έχουν αλλάξει τον τρόπο που ψωνίζουν, ενώ 59% αναφέρουν πως επισκέπτονται λιγότερο συχνά τα φυσικά καταστήματα και προτιμούν να κάνουν online αγορές. Για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου να αντιμετωπίσουν αυτές τις τάσεις θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσουν τις αλλαγές και να επαναπροσδιορίσουν το λειτουργικό τους μοντέλου προσαρμόζοντάς το στις νέες τάσεις αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί. 
Θα πρέπει να μελετήσουν ποιες είναι οι κατηγορίες προϊόντων με την μεγαλύτερη ζήτηση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και σε ποιες πληθυσμιακές ομάδες θέλουν να απευθύνονται.

 

Επιλέγοντας να φτιάξετε το E-shop σας, μπαίνετε δυναμικά στο “παιχνίδι” του ανταγωνισμού. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα ούτε είναι απαραίτητο να διαθέτετε ένα φυσικό κατάστημα για να ξεκινήσετε το δικό σας online κατάστημα. Αυτό που χρειάζεται είναι η σωστή προβολή των προϊόντων- υπηρεσιών. Φτιάχνοντας ένα εντυπωσιακό e-shop είστε ικανοί να ανταγωνιστείτε τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου σας.
Συμπλήρωσε την φόρμα και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της ZICON θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.

 

 
Όταν κάποιος διαθέτει ένα online κατάστημα έχει ταυτόχρονα και πολλά πλεονεκτήματα.

 

Ένα από αυτά και ίσως και το πιο βασικό είναι ότι δεν χάνετε καμία παραγγελία και κανένα πελάτη, καθώς το κατάστημα θα λειτουργεί 24/7. Ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι οι πολλαπλοί τρόποι πληρωμής που μπορεί να διαθέτει το κατάστημά σας ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πελάτες σας (πληρωμές με PayPal, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, Visa, Mastercard, American Express).

Εν κατακλείδι, το 2021 ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να ψάχνουν νέους εναλλακτικούς τρόπους για την πώληση των προϊόντων τους. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε κάποιος διαθέτει μία φυσική επιχείρηση είτε όχι,  μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε εταιρεία να εξελιχθεί και να αυξήσει τις πωλήσεις της.

 

 Γιατί πρέπει να έχεις ένα Website για την επιχείρησή του!!

  Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται ακόμα αν χρειάζεται να διαθέτει η εταιρεία τους μία ιστοσελίδα. Εν Έτη 2021, που το Internet είναι στην καθημερινότητα του κάθε ανθρώπου και επιλέγει την αναζήτηση στο διαδίκτυο για να βρει αυτό που θέλει, η κάθε επιχείρηση πρέπει να διαθέτει μία σύγχρονη και επαγγελματική ιστοσελίδα αν θέλει να είναι ανταγωνιστική.

Πολλοί είναι οι χρήστες-εν δυνάμει πελάτες που διαλέγουν μία επιχείρηση με μόνο κριτήριο την ιστοσελίδα τους και το πόσο επαγγελματική και εμφανίσιμη είναι. Μια εντυπωσιακή και καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα που εκπέμπει κύρος κάνει τους επισκέπτες της να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη με αποτέλεσμα να την επιλέγουν πιο εύκολα.

 Μια σωστή ιστοσελίδα, σας εξασφαλίζει ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρείας σας, αποτελεί την πιο οικονομική και μόνιμη προβολή – διαφήμιση, μπορεί να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο marketing και μπορεί να εξασφαλίσει τις πωλήσεις σας.

Το να διαθέτει μια εταιρεία ένα επαγγελματικό Website της δίνει τεράστια πλεονεκτήματα σε σχέση με αυτές που δεν έχουν. Ένα πλεονέκτημα και ίσως και το πιο βασικό είναι πως η επιχείρηση θα λειτουργεί όλο το 24ωρο χωρίς διαλείμματα και χωρίς να απασχολεί περισσότερο προσωπικό.

 

 

 

Στο site μπορείτε εκτός από την προβολή της επιχείρησής σας, να διαφημίσετε και τα προϊόντα σας, τις υπηρεσίες που προσφέρετε, φωτογραφίες, φυλλάδια, video και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε. Δώστε την δυνατότητα στους χρήστες να μαθαίνουν εύκολα και γρήγορα ότι αφορά την εταιρεία και την επιχειρηματική της δράση.

Μια ιστοσελίδα σημαίνει ότι η επιχείρησή σας είναι διαθέσιμη σε όλο το κόσμο, ξεπερνάει τα όρια της περιοχής σας και σας δίνει την δυνατότητα να εξελίξετε την εταιρεία σας. Το επαγγελματικό site σας είναι η ταυτότητα και η βιτρίνα της εταιρείας στην διαδικτυακή αγορά για αυτό πρέπει να φροντίσετε το αποτέλεσμα να είναι αντιπροσωπευτικό με την επιχείρησή σας αλλά και ως προς το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Ασημίνα Ξάμπλα

Junior Web Developer at Zicon

 
 
E_BXm_tWEAEpvjj
10
previous arrow
next arrow

ZICON Business Development Solutions

 

Accounting, Financial Planning & Business Development Specialists

Trust The Experts

Η έμπειρη ομάδα μας, αποτελούμενη από ανθρώπους-στελέχη πολυεθνικών και νέους πτυχιούχους, συνδυάζει χρόνια εμπειρίας με την φρεσκάδα των καινοτόμων ιδεών και προτάσεων!

Συμβουλέψου και Εμπιστεύσου τους ειδικούς!

Οι καταλληλότερες λύσεις και υπηρεσίες για την ανάπτυξη και χρηματοδότηση της επιχείρησής σου!

(Στουρνάρη 49 , Αθήνα ,tel: 210.440.80.40 , email: info@zicon.gr)

www.zicon.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069