Κοπή πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Νέας Μάκρης

Σήμερα Κυριακή  5 Φεβρουαρίου  και ώρα 11.00 π.μ.,  ο συντονιστής  και καθηγητής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου  Πασχάλης Πούλος, έκοψε τη πρωτοχρωνιάτικη πίτα  στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης,  όπου εδρεύει το κοινωνικό φροντιστήριο. 

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τίμησαν την εκδήλωση με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος  Μαραθώνος  Στέργιος Τσίρκας, οι Aντιδήμαρχοι: Σωτηρίου Βαγγέλης, Στάμος Χρήστος, Ζορμπάς Γεώργιος, ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νέας Μάκρης κ. Κουλούκουσας Κώστας, ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Μαραθώνος κ. Λάσκος Κώστας, η διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης κ.Κοντομήτρου Νάνσυ, ο τέως διευθυντής του ίδιου Γυμνασίου Καλογερόπουλος Άγγελος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών του Δήμου Μαραθώνος και εκδότης της εφημερίδας ΖΩ κ. Ζουγανέλης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαραθώνος και του 1ου Λυκείου Ν. Μάκρης κ. Μέξης Ισίδωρος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Ν.Μάκρης κ. Άννυ Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 2ου λυκείου Νέας Μάκρης , κ. Θεοδωρακόπουλος Αντώνης, πολλοί καθηγητές και γραμματείς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, καθώς και πολλοί γονείς και ορισμένοι μαθητές.

 Μετά την κοπή της Πίτας ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Δημάρχου και μπουφές με καφέ,  βουτήματα και αναψυκτικά .

 Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία τριών καθηγητριών, πρώην μαθητριών του Κοινωνικού Φροντιστηριου,  των φιλολόγων: Νίνη Αναστασίας, Παπακωνσταντίνου Δήμητρας και Πρασίνου  Ευφραιμίας. 

    Η Παπαγεωργίου Σοφία,  γραμματέας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών,  απόφοιτη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης Αθηνών και προϊσταμένη του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου Ραφήνας, έκανε τη παρουσίαση των καθηγητών, γραμματέων και προσκεκλημένων. 

   Η βασιλόπιτα και τα βουτήματα ήταν ευγενική προσφορά του αντιδημάρχου, Σωτηρίου Βαγγέλη και ένα γεύμα ή δείπνο για δύο άτομα ως δώρο στη ταβέρνα “Βασίλης”, στον τυχερό του νομίσματος, από τον δημοτικό σύμβουλο, Ζούρο Γιώργο.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069