Νέα αποκάλυψη από καθηγητή Ιατρικής: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου είπε ότι έβγαλα λάθος διάγνωση»

Μια ιδιαίτερα σοβαρή αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star Channel, αναφορικά με τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα, η 34χρονη κατηγορούμενη φέρεται να πίεζε τον γιατρό Εμμανουήλ Αγαπητό, να αλλάξει τη διάγνωσή του για τη Μαλένα.

«Μου είπε ότι έβγαλα λάθος διάγνωση», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος παθολογοανατόμος. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, μετά τον θάνατο του παιδιού «πήγε η ίδια η μητέρα και τον βρήκε στο γραφείο του, όταν πέθανε το δεύτερο παιδί και έγινε η νεκροτομή στα Γιάννενα. Είδε τα του φλεβόκομβου και του είπε ότι έβγαλε λάθος διάγνωση. Την ρώτησε ποια διάγνωση και του είπε την αγενεσία του φλεβόκομβου».

Ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της εκπομπής, εξέφρασε απορία για το ποιος έβγαλε μια τέτοια διάγνωση και η 34χρονη του απάντησε πως έγινε από την παθολογοανατόμο στα Ιωάννινα. «Έμεινα στήλη άλατος με τα λεγόμενά της», φέρεται να είπε ο κ. Αγαπητός.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κ. Αγαπητός κατέθεσε τα παραπάνω στις 11 Οκτωβρίου 2022 ενώπιον της 35ης ανακρίτριας, που χειρίστηκε την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069