Νίκος Χαρδαλιάς στον ΣΚΑΙ: Ζητώ από τους πολίτες της Αττικής την ευθύνη να φέρνω αποτέλεσμα.

«Δεν θεωρώ μια θητεία μου στην Περιφέρεια ως βάρδια. Αγαπώ την ευθύνη και θέλω να φέρνω αποτέλεσμα. Έχω αποδείξει στη διαδρομή μου ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Και πρόσθεσε: «Επιστρέφω στην Αυτοδιοίκηση, στις 66 γειτονιές της Αττικής. Θέλω, ξέρω και μπορώ να αντιμετωπίσω τα προβλήματα. Η υποψηφιότητά μου αφορά ένα στοίχημα που έχει να κάνει με τα παιδιά μας, με τις επόμενες γενιές, με  την ασφάλειά τους. Αυτή την ευθύνη θέλω να αναλάβω και αυτή την ευθύνη ζητώ από τους πολίτες της Αττικής να μου δώσουν στις εκλογές της Κυριακής. Υπηρέτησα τον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης ως Δημοτικός Σύμβουλος και Δήμαρχος για τρεις τετραετίες. Έχω την εμπειρία του Β’ βαθμού, ως Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και Εκτελεστικός Γραμματέας Στερεάς Ελλάδας. Υπήρξα επίσης κρατικός λειτουργός και ξέρω πώς λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός. Ξέρω τι πρέπει να γίνει και τι να κάνω».

Ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε την πρόθεσή του να αναλάβει πρωτοβουλία για την άρση των συναρμοδιοτήτων και επανέλαβε την ανάγκη μητροπολιτικής διαχείρισης των προβλημάτων της Αττικής σημειώνοντας: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναγνωρίσει  πρώτος ότι παρά τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει πρέπει να δώσουμε λύση στο θέμα των συναρμοδιοτήτων. 

Ένας να είναι αρμόδιος για οτιδήποτε γίνεται. Ένας να σχεδιάζει, ένας να αδειοδοτεί, ένας να υλοποιεί και ένας να λογοδοτεί. Στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης, τη μοναδική στον κόσμο που ο μισός πληθυσμός της χώρας κατοικεί σε αυτή, χρειάζεται μητροπολιτική διαχείριση». 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε στο τρίπτυχο των προτεραιοτήτων του, υπογραμμίζοντας πως περιλαμβάνει «πρώτον την αντιπλημμυρική και αντιπυρική θωράκιση, δεύτερον το κυκλοφοριακό και  τρίτον  τη διαχείριση των σκουπιδιών. Πρέπει να πάμε με άμεσες διαδικασίες και να θωρακίσουμε αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά την Αττική. Το βασικότερο είναι να μειώσουμε τους χρόνους υλοποίησης των έργων».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069