Βίκυ Λιάππη: Η Υποψήφια για την κοινότητα Νέας Μάκρης μας συστήνεται (VIDEO).

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

είμαι η Βίκυ Λιάππη, μόνιμη κάτοικος Νέας Μάκρης, μητέρα 2 παιδιών και επαγγελματίας με ειδίκευση στις Ψηφιακές Εφαρμογές και Αποτελεσματικές Διαδικασίες Οργάνωσης Επιχειρήσεων

Πτυχία-προσόντα: 

• Σπούδασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και έλαβα υποτροφία για να ολοκληρώσω το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα M.B.A. στην Διοίκηση Πολυεθνικών Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης της Γερμανίας.

 • Εργάστηκα σε ισχυρές πολυεθνικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, όπως Festo, Daimler Chrysler, JCB, Bobcat, Medtronic. 

• Χειρίζομαι με άνεση την ψηφιακή τεχνολογία στους υπολογιστές και μιλάω αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά και βασικά γαλλικά.

• Έχω ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και έχω συμβάλει στη λειτουργία γραμμής εξυπηρέτησης του Δήμου με στόχο την άμεση και πιο αποτελεσματική ενημέρωση και επίλυση των αιτημάτων των πολιτών.

• Είμαι ένας άνθρωπος με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες και μέσω της ενασχόλησής μου με το τραγούδι, το χορό και το θέατρο, συνδράμω στην πολιτιστική δραστηριότητα του τόπου μας.

Πώς μπορώ να συμβάλλω στον τόπο μου:

Με ισχυρά όπλα τις σπουδές μου, την επαγγελματική μου εμπειρία και την ενασχόλησή μου με τις διαδικασίες του Δήμου μπορώ με άνεση και ευθύνη να αναλάβω έργα που αφορούν:

1. στην ψηφιακή οργάνωση του Δήμου,

2. στην τουριστική και πολιτιστική προβολή και ανάπτυξη του τόπου μας.

Στόχος μου είναι η αξιοποίηση της τεχνολογίας για την πιο άμεση επικοινωνία των πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου, την καταγραφή των αιτημάτων τους και την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση και αντιμετώπισή τους.

Επιθυμώ είναι ένας Δήμος ακόμη πιο σύγχρονο, πιο λειτουργικό με καλύτερη καθημερινότητα, δίπλα στους πολίτες κάθε ηλικίας!

Με εκτίμηση,

Λιάππη Βίκυ (Βασιλική) 

Υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Μάκρης

Πορεία Πράξης- Στέργιος Τσίρκας

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069