Ο Δήμος Μαραθώνος στην 9η «Athens International Tourism & Culture Expo 2022»

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου τα εγκαίνια της 9ης «Athens International Tourism & Culture Expo 2022»στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πρόκειται για την μοναδική διεθνή έκθεση που στοχεύει στην εξωστρέφεια του ελληνικού τουρισμού μέσω της προβολής Περιφερειών και Δήμων όπου για πρώτη φορά συμμετέχει και ο Δήμος Μαραθώνος με εκθεσιακό περίπτερο που έχει ήδη μεγάλη επισκεψιμότητα, με κεντρικό moto «Our power is our hospitality».

Ο Δήμος Μαραθώνος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των κορυφαίων ιστορικών, αθλητικών και τουριστικών προορισμών παγκοσμίωςκαι με την συμμετοχή μας στην έκθεση επιδιώκουμε την επιπλέον ανάδειξη και προβολή του.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Ολυμπία Αναστασοπούλου και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Τσίρκας, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Αθλητισμού Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος επιμελήθηκε την συμμετοχή του Δήμου μας και το εκθεσιακό μας περίπτερο, οι εκθέτες Νατάσα Καρβέλα, Νίκος Χατζηκωνσταντής, Πέτρος Πάλλης, Μαυρίκιος Πανουργιάς, Παύλος Δημέλης κ.α.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως το Σάββατο 5 /11 με ώρες λειτουργίας 10.00-19.00.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069