Ο Μάνος Νικήτογλου υποψήφιος με το Ηράκλειο Αλλιώς

0

Η ομάδα του «Ηράκλειο Αλλιώς» μεγαλώνει καθημερινά. Ένα ακόμα μέλος προστίθεται στην αυτοδιοικητική μας οικογένεια και αυτός είναι ο Μάνος Νικήτογλου.

Ο Μάνος γεννημένος και μεγαλωμένος στο Ηράκλειο, την πόλη μας, παντρεμένος με δυο παιδιά θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ενώνοντας τις δυνάμεις του και την αγάπη του για τον τόπο μας, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας, για ένα «Ηράκλειο Αλλιώς».

Ο Μάνος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και συγκεκριμένα έχει δική του βιοτεχνία. Άνθρωπος που γνωρίζει καλά τις δυσκολίες και τις ανησυχίες των επαγγελματιών αλλά και τους τρόπους που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν συμπράξεις, ώστε να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα.

Υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής και πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών. Μια ακόμα ιδιότητά του, η οποία τον γαλούχησε με τις αρχές του αθλητισμού, με αφοσίωση, συνέπεια και προσήλωση στο στόχο μέσα από σκληρή δουλειά. Στοιχεία που διαμόρφωσαν των χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

«Το Ηράκλειο Αλλιώς είναι μια πολυσυλλεκτική αυτοδιοικητική παράταξη, η οποία συγκεντρώνει ενεργούς πολίτες, ανθρώπους με επαγγελματική πορεία και ουσιαστική διάθεση προσφοράς προς την πόλη μας. Είμαστε άνθρωποι με γνώσεις καθένας στο αντικείμενό του και αυτό αποτελεί εχέγγυο επαυξημένων δυνατοτήτων αποτελεσματικής διοίκησης.

Καλωσορίζουμε τον Μάνο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!», Νίκος Μπαρμπούνης, υποψήφιος Δήμαρχος.

Γραφείο Τύπου Ηράκλειο Αλλιώς

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *