Ο Νίκος Ανδρουλακάκης υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική»

Γ. Πατούλης: «Υποδεχόμαστε στην ομάδα μας έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό και καταρτισμένο επιστήμονα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια Αττική πρότυπο για την Ευρώπη»

Ο εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Νίκος Ανδρουλακάκης, με δωδεκαετή εμπειρία στη Περιφέρεια Αττικής, πρώην Aντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μέλος Δ.Σ της ΕΝΠΕ, κάτοχος διδακτορικού και με μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΜΠ, στον τομέα της Γεωπληροφορικής, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, για μια Αττική πρότυπο για την Ευρώπη.

Την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλακάκη στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» Γ. Πατούλης.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Γ. Πατούλης τον καλωσόρισε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή του στην παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική»: «Υποδεχόμαστε στην ομάδα μας έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό και καταρτισμένο επιστήμονα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Νίκο Ανδρουλακάκη, για μια Αττική πρότυπο για την Ευρώπη. Με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, ενισχύει την ομάδα μας, η οποία έχει ως στόχο της να πάει την Αττική ακόμα πιο ψηλά», επισήμανε ο Γ. Πατούλης και υπογράμμισε: Ο Νίκος Ανδρουλακάκης υπηρετεί την Αυτοδιοίκηση εδώ δώδεκα χρόνια. Η Νέα Αρχή για την Αττική, με στρατηγικό σχέδιο, όραμα, και με νέους συνεργάτες, συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα για να ενισχύσει την αναπτυξιακή πορεία της Αττικής».

Σύντομο Βιογραφικό

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Ο κύριος Νικόλαος Ανδρουλακάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και υπήρξε αθλητής μπάσκετ στις ομάδες Ιλισιακός, Παπάγου, Γκυζιακός. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και εν συνεχεία συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό στη Γεωπληροφορική, στη Σχολή Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ. Έχει γράψει 6 βιβλία και πλήθος μονογραφιών. Δίδαξε στο ΕΜΠ, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αθήνας και στο ΤΕΙ Χαλκίδας, ως επιστημονικός συνεργάτης. Διδάσκει στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, από το 2007.

Έχει διατελέσει:

  • Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας την περίοδο 2011-2014
  • Μέλος ΔΣ Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΑΑ) την περίοδο 2011-2015
  • Αναπληρωτής Διευθυντής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (2014-2015)
  • Διευθυντής Πληροφορικής στο Ινστιτούτο Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) την περίοδο 2015-2019
  • Γραμματέας Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ (2019-2023)
  • Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής (2019-2023)
  • Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069