Το μήνυμα του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα για τη συμπλήρωση των 5 ετών από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ : «Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη μεγαλύτερη τραγωδία που έπληξε τον τόπο μας και θέλω να εκφράσω για ακόμη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση και το σεβασμό μου σε όλους τους συγγενείς των αδικοχαμένων συμπολιτών μας και σε όλους τους πληγέντες για το μεγαλείο της ψυχής τους. Ακόμη και ο χρόνος που λένε ότι είναι γιατρός, είναι πολύ λίγος για να γιατρέψει τις πληγές μας και για να σβήσει τις μνήμες μας.

Παρακολουθώντας στενά όπως όλοι τις δικαστικές εξελίξεις και ιδιαίτερα το ποινικό δικαστήριο, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους, ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη των 104 θυμάτων. Όσον αφορά τα διοικητικά (αστικά) δικαστήρια, ως Δήμαρχος είμαι υποχρεωμένος από το νόμο να προασπίζω τα δημοτικά συμφέροντα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Παραμένω πάντα στο πλευρό όσων βίωσαν την τραγωδία και την απώλεια, συνεχίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις τον αγώνα για την αναγέννηση των πυρόπληκτων περιοχών μας.104 θύματα. Δεν σας ξεχνάμε και δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ.»

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069