Ο ΣΠΑΠ σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» διοργανώνει Εθελοντικό Πότισμα στο Πεντελικό

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζοντας την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση του περιβάλλοντος, διοργανώνει σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», Εθελοντικό Πότισμα στο Πεντελικό και συγκεκριμένα στην περιοχή που κάηκε το περσινό καλοκαίρι και αναδασώθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της φυτευτικής περιόδου 2022-2023, βορειοανατολικά του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 και ώρα 09:00 π.μ.

Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική, για την επιβίωση των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν, κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες.

Δίνουμε ζωή στα δεντράκια αυτά, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε με τις αναδάσωσεις που πραγματοποιήσαμε στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με την παρουσία μας την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό. Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οδηγίες πρόσβασης: Σημείο συνάντησης: Βορειοανατολικά του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2108033622.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069