Σακελλάρη Νάνσυ: “Στόχος μου μαζί να αναδείξουμε τον Μαραθώνα σε έναν από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στην Αττική”

Η Νάνσυ γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στον Μαραθώνα. Είναι απόφοιτη Λογιστικής και τώρα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Έχοντας πάντα μεγάλο ενδιαφέρον για τον πολιτισμό και τα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου, για περισσότερα από 20 χρόνια διδάσκει παραδοσιακούς χορούς σε συλλόγους και σε σχολεία μας και έχει ενεργή συμμετοχή στις περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας .

Έχει τον γενικό συντονισμό της ομάδας διεξαγωγής της «Γιορτής κρασιού & παραδοσιακών χορών Δήμου Μαραθώνα», γιορτή θεσμός πλέον, που φέτος πραγματοποιείται για 4η χρονιά στην Αφετηρία Μαραθώνα.

«Συμμετέχω ξανά στις ερχόμενες εκλογές ως υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Μαραθώνα με την «Πορεία Πράξης». Στόχος μου είναι όλοι μαζί να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε και να εξελίσσουμε τον Μαραθώνα μας, ως έναν από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στην Αττική, προβάλλοντας την ιστορία και τον πολιτισμό μας, με οδηγό την εθελοντική προσφορά και την αγάπη για τη γενέτειρα μας», δηλώνει.