Στάμος Χρήστος: Μπορώ και κοιτάω τους συντοπίτες μου στα μάτια

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Μαραθώνα όπου και μένω μόνιμα με την οικογένειά μου. Με τη σύζυγό μου Φανή έχουμε δυό κόρες και τέσσερα εγγόνια. Είμαι συνταξιούχος αυτοκινητιστής – εργολάβος χωματουργικών έργων.

Με τα κοινά του τόπου μας ασχολούμαι από μαθητής του Γυμνασίου, όταν μαζί με τους συμμαθητές μου εκδώσαμε για πρώτη φορά στο Μαραθώνα σχολική εφημερίδα, ώστε να εκφράσουμε τις ιδέες και τους προβληματισμούς μας για το σχολείο μας και τον ιστορικό μας Δήμο.

Υπηρέτησα όλους τους συλλόγους του Μαραθώνα. Διετέλεσα Πρόεδρος και μέλος του ΔΣ στην ποδοσφαιρική ομάδα ΜΑΧΗ Μαραθώνα για 11 χρόνια και για 3 χρόνια στο Τμήμα Μπάσκετ του ΜΕΣ Μαραθώνα.

Οι συνδημότες μου, εκτιμώντας την προσφορά μου – ως υπέρτατοι κριτές μου – με εκλέγουν δημοτικό σύμβουλο συνεχώς, από το 1990 έως σήμερα. Σε αυτά τα 33 έτη έχω προσφέρει από διάφορες θέσεις ευθύνης και για 17 χρόνια βρίσκομαι στην πλέον δύσκολη και επίπονη θέση του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας.

Συμπορευόμενος με το Δήμαρχο Μαραθώνος Στέργιο Τσίρκα, καταφέραμε να υλοποιήσουμε και να δρομολογήσουμε έργα στο Μαραθώνα που εκκρεμούσαν για δεκαετίες. Μπορώ λοιπόν να κοιτάω τους συντοπίτες μου στα μάτια.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, δυναμικά, την πορεία μας, κάνοντας πράξη όσα δεσμευτήκαμε, με τη δική σας εμπιστοσύνη.