Σασμός: Ένας νέος Βρουλάκης έρχεται και ένας νέος εφιάλτης εμφανίζεται για Mαθιό και Καλλιόπη

Ο Στέλιος Μάινας μπαίνει στην σειρά ως ο νέος μεγάλος πρωταγωνιστής για να ανατρέψει τα πάντα. Θα γίνει ο νέος μεγάλος εχθρός Καλλιόπης και Μαθιού;

Ηπρώτη τηλεοπτική σεζόν κλείνει για τον Σασμό στον Alpha με την επικύρωση νέων συνεργασιών και νέων προσώπων τα οποία θα δούμε από την επόμενη χρονιά στον δεύτερο κύκλο. Έτσι ο Στέλιος Μάινας, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί επίσημα είναι το new entry στην σειρά και πολλοί αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο. Υπάρχει απάντηση σε αυτό.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΩΝ από 25€

Πατήστε εδώ ή καλέστε μας στο 2104405464

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη των πελατών που έχει χτιστεί από την επίτευξη των στόχων μας.

Θα είναι ένας νέος Βρουλάκης;

Ο ρόλος που θα ερμηνέψει ο κορυφαίος ηθοποιός Στέλιος Μάινας, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, μέχρι να γίνει και η τελική επικύρωση της συμφωνίας του με την εταιρεία παραγωγής, όπως λέει και ο ίδιος ο ηθοποιός σε όσους τον ρωτούν. Θεωρείται ωστόσο βέβαια η συμμετοχή του. Πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα είναι ένας guest ρόλος κάποιων επεισοδίων, όπως είχαμε για παράδειγμα φέτος τον ισοβίτη Καραπάνο, ή αν θα έχει πιο μόνιμο χαρακτήρα. Και η απάντηση είναι ότι θα τον δούμε όλη την σεζόν, καθώς ο ρόλος του είναι σημαντικός και κομβικός.

Αν δεν έχουμε κάποια σημαντική αλλαγή στα σχέδια των σεναριογράφων – γιατί γίνονται και αυτά την τελευταία στιγμή – ο Στέλιος Μάινας θα υποδυθεί σίγουρα κάποιο μέλος των δύο μεγάλων οικογενειών της βεντέτας. Και ο κλήρος πέφτει φυσικά στους Βρουλάκηδες. Αυτό υποστηρίζουν τα last minute spoiler.

Είναι βέβαια λογικό. Μετά την δολοφονία του Άγγελου και τον θάνατο της γιαγιάς Ειρήνης, οι Βρουλάκηδες μένουν λίγοι. Η Μαρίνα και η Αργυρώ έχουν μόνο τον Αντώνη και τον Σταύρο που είναι μεν οικογένεια τους, αλλά όχι εξ αίματος συγγενείς. Αν συμβεί αυτό όπως αντιλαμβάνεστε, ο νέος Βρουλάκης θα γίνει ο εφιάλτης του Μαθιού και της Καλλιόπης. Υπάρχει και μία σημαντική λεπτομέρεια που προκύπτει από το μέχρι στιγμής σενάριο. Κάποιος πρέπει να διαχειριστεί και την περιουσία τόσο των Βρουλάκηδων όσο και των κτημάτων του Άγγελου όταν φύγει από την ζωή, που είναι παλαιότερη περιουσία της Καλλιόπης. Τι σημαίνει αυτό; Ετοιμαστείτε για επικές σκηνές Μαρίας Τζομπανάκη και Στέλιου Μάινα ως αντίπαλοι με την συμμετοχή φυσικά του Μαθιού, δηλαδή του Δημήτρη Λάλου.

Μένει λοιπόν να πιστοποιηθεί η ταυτότητα του νέου πρωταγωνιστή. Εκτός αν έχουμε έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Προς το παρόν στο σημερινό επεισόδιο, φτάνουμε λίγο πριν την μεγάλη εγχείρηση όπου ο Αστέρης σώζει την ζωή της Αργυρώς. Μετ’ εμποδίων θα φτάσουμε στο νοσοκομείο, γιατί θα πρέπει να γνωστοποιηθεί η ταυτότητα του. Και αναγκαστικά ο γιατρός θα το ανακοινώσει μόνο στην μητέρα της Αργυρώς. Η Μαρίνα θα κρατήσει μεγάλο μυστικό και θα σηκώσει μεγάλο βάρος για την συνέχεια.


Πηγή: queen.gr

About Post Author

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069