Γερμανία: Οκτάχρονο αγόρι που είχε χαθεί βρέθηκε ζωντανό στον υπόνομο μετά από οκτώ ημέρες

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης ενός οκτάχρονου στη Γερμανία. Το αγοράκι που είχε χαθεί, επέζησε για περισσότερο από μία εβδομάδα σε έναν υπόνομο και βρέθηκε σώο και αβλαβές

Ο οκτάχρονος «Τζο» που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε ζωντανός αφού επέζησε για περισσότερο από μια εβδομάδα σε έναν υπόνομο στη Γερμανία. Η αστυνομία του Όλντενμπουργκ αναζητούσε το αγόρι εδώ και μέρες.

Είχε χαθεί από τον οικογενειακό του κήπο στις 17 Ιουνίου, εγκαινιάζοντας μια μεγάλη αστυνομική έρευνα. Τελικά ανακαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν ένας περαστικός άκουσε θόρυβο από το κάλυμμα ενός φρεατίου.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΩΝ από 25€

Πατήστε εδώ ή καλέστε μας στο 2104405464

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη των πελατών που έχει χτιστεί από την επίτευξη των στόχων μας.

Η αστυνομία αποκλείει πλέον οποιαδήποτε σκόπιμη ενέργεια, δηλώνοντας ότι το αγόρι σύρθηκε στον υπόνομο την ημέρα που χάθηκε. Αφού οι πυροσβέστες τράβηξαν τον οκτάχρονο από την αποχέτευση – που ήταν περίπου 300 μέτρα από το σπίτι του – τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, καθώς υπέφερε από υποθερμία, αλλά δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς.

Η αστυνομία έκανε γνωστή την είδηση ​​με το tweet: «Ο οκτάχρονος Τζο ζει!» «Χάρη σε μια συμβουλή από το κοινό, μπορέσαμε να βρούμε τον Τζο σε ένα αποχετευτικό δίκτυο», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας Johann Kühme.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ζωντανός και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο όπου είναι σε καλά χέρια. Μπορούμε όλοι να αναπνεύσουμε με ανακούφιση» Ο πατέρας του είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Τζο «είναι καλά» δεδομένων των περιστάσεων. Υπήρχαν εικασίες και φήμες για το πώς κατέληξε στην αποχέτευση, αλλά η αστυνομία είπε ότι μπήκε μέσα και στη συνέχεια «έχασε τον προσανατολισμό του».

Πηγή: newsbomb.gr

About Post Author

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069