ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Ανάμεσα στις “συμπληγάδες” Τσίρκα και…Τσίρκα ο Μαραθώνας

Mια ζοφερή πραγματικότητα βιώνουν οι κάτοικοι του δήμου Μαραθώνα. Από τη μια η απαξίωση και η μιζέρια, από την άλλη η κακοδιαχείριση.

Για αυτό το χάος που έχει οδηγηθεί ο ιστορικός Δήμος, αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος Στέργιος Τσίρκας.

Ένας Δήμαρχος μόνο στα χαρτιά, αφού κάθε μέρα η σκληρή πραγματικότητα αποδεικνύει δυστυχώς περίτρανα την ανεπάρκεια και την ανικανότητά του.

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί εμβρόντητη τις αδιανόητες αποφάσεις του κ. Τσίρκα και της κουστωδίας που τον περιβάλλει.

Δεν υπάρχει ούτε μία περιοχή του δήμου που να μην έχει πέσει ”θύμα” αυτής της Δημοτικής Αρχής, εκτός – φυσικά – από την Αγία Μαρίνα, όπου είδαμε να ασφαλτοστρώνονται δεκάδες δρόμοι, ενώ στον υπόλοιπο δήμο να γίνονται… ψευτομπαλώματα.

  • Έκλεισε το Κολυμβητήριο στη Νέα Μάκρη για επισκευή, κάτι που προφανώς έπρεπε να αντιμετωπισθεί πριν την επαναλειτουργία του.
  • Έκλεισε το γήπεδο “Χαμηλοθώρης” στον Μαραθώνα και ο ΜΕΣΜΑ κινδύνεψε να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
  • Ο… ”έμπειρος” κ. Τσίρκας θα βρει μπροστά του, από την αμαρτωλή ΜΕΔΗΜ με 730.000 ευρώ χρέος, το οποίο δημιουργήθηκε το 2010 όταν ήταν ”άπειρος” και μάθαινε. Και προσέξτε: Αυτό είναι το καλό σενάριο!
  • Οι δρόμοι, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, θυμίζουν Μπογκοτά, καθώς δεν έχουν στολιστεί και φωταγωγηθεί ακόμη. Παράλληλα, ακόμη περιμένουμε τις εξηγήσεις του Δημάρχου στο ερώτημα του Νίκου Χατζηγιάννη για το κόστος.
  • Οι κάτοικοι στο Ζούμπερι μένουν κάθε μέρα χωρίς υδροδότηση.
  • Το πολύπαθο Μάτι έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού τρία χρόνια μετά την καταστροφή.
  • Οι σύλλογοι γονέων επικοινωνούν με τον κ. Τσίρκα μέσω δικαστικών επιμελητών!
  • Ο Βαρνάβας και το Γραμματικό βρίσκονται ”σε θέση μάχης” και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις για τη χωματερή – «τέρας» αλλά και για τις ψεύτικες υποσχέσεις των αντιδημάρχων του κ. Τσίρκα.
  • Ανεξάρτητα από όλα αυτά τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, εκπονείται το Τεχνικό Πρόγραμμα 2022 μόνο για τη Νέα Μάκρη, χωρίς να αντιδρά κανένας από τους αντιδημάρχους.
  • Οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου γίνονται μόνο με τηλεδιάσκεψη, χωρίς να γνωρίζουμε αν υπάρχει απαρτία και χωρίς να δίνεται η δυνατότητα στους δημότες, να τις παρακολουθήσουν on line, κάτι που ζητεί διαρκώς σύσσωμη η αντιπολίτευση. Την ίδια ώρα δεν έχουν αφήσει τελετή για τελετή που να μη συμμετέχουν με ελάχιστα ή καθόλου μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Ο κ. Τσίρκας συμπεριφέρεται σα… φύλαρχος Aφρικανικού κρατιδίου και δεν αποδέχεται καμία διαφορετική φωνή. Συχνά μάλιστα όταν δεν τον βολεύει η άλλη άποψη κλείνει το μικρόφωνο. Εδώ και μήνες με άνωθεν “πλάτες”, αγνοεί τις ερωτήσεις και καταγγελίες της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και του επικεφαλής της, Σπύρου Λιβαθινού.

Ο Στέργιος Τσίρκας (δήμαρχος) και ο Κώστας Τσίρκας (πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ξάδερφος του δημάρχου) δεν έχουν το θάρρος και την στοιχειώδη αυτοδιοικητική αξιοπρέπεια να δώσουν απαντήσεις στη σωρεία καταγγελιών της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, οι οποίες αναγκαστικά διοχετεύονται στο διαδίκτυο, αφού στα Δημοτικά Συμβούλια δεν είναι δυνατή η παρουσία κοινού για να αντιληφθεί ο κόσμος το μέγεθος του απαράδεκτου τρόπου Διοίκησης. Αυτή είναι η μοναδική δυνατότητα της μείζονος μειοψηφίας. Αντιδρούμε, καταγγέλλουμε και γνωστοποιούμε διαδικτυακά τις αντιθέσεις και απόψεις μας.

Σύντομα μάλιστα η τοπική κοινωνία θα πληροφορηθεί όλες τις λεπτομέρειες της αποτυχημένης Διοίκησης του κ. Τσίρκα, αλλά και τον ορυμαγδό ψεμάτων και ατασθαλιών.

Δεν θα μείνει τίποτα κρυφό, ώστε όλοι να γνωρίζουν τα πάντα όταν θα έρθει ο χρόνος της τελικής κρίσης: Οι δημοτικές εκλογές του 2023…

Γραφείο Τύπου Συμμαχίας

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069